Premis i Reconeixements

A continuació us deixem un recull d'alguns reconeixements i premis que el nostre bloc i el seu mestre i alumnes ha anat recollint al llarg del poc de temps que vida que portem tots junts.


_________________________________________Ticotazos = Red de Buenas Prácticas 2.0. 

Febrer 2013.


El 8 de febrer de 2013 va sortir a la Web de la Red de Buenas Pràcticas 2.0. la publicació que ens assignava, un altre cop, el reconeixement d'una bona pràctica amb les TIC a dintre de l'aula, en aquesta ocasió amb el nostre bloc Ticotazos.

Aquest reconeixement és atorgat per l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives (INTEF) i de Formació del Professorat del Ministeri d'Educació. Aquest premi és una mostra del reconeixement cap al treball que aquest bloc realitza a diari a la seva aula.

Des d'aquí donem les gràcies a l'INTEF per aquest reconeixement, el qual ens motiva molt més per continuar treballant amb il-lusió i moltes ganes a la nostra aula!

A continuació podeu fer clic al damunt de la imatge i veure la publicació de Ticotazos a la Red de Buenas Prácticas 2.0.

Distintivo de Buena PrácTICa 2.0_________________________________________Premi Sambori


El passat mes de gener de 2012 tots els alumnes de la nostra escola van participar al 6è Premi Sambori Òmnium, premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja i la Catalunya Nord. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats.
El nostre company Eric Martinez Segura va guanyar el 3r Premi amb el seu treball Els Cinc Dracs._________________________________________


Buena Práctica. La Classe de Quart B.

(Bloc d'aula del curs 2011-2012)El passat mes de febrer de 2012, lInstitut de Tecnologies Educatives, a través del portal de la Xarxa de Bones Pràctiques 2.0. ens va reconeixer el bloc de La Classe de Quart B com a premi de Buenas Prácticas 2.0.
El Ministeri d’Educació, des de l’Institut de Tecnologies Educatives i el seu Programa Escola 2.0, impulsa l’extensió i l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com a mitjà didàctic, promovent entre el professorat l’accés als recursos digitals, la difusió de les seves experiències i projectes innovadors, així com la comunicació a través de les xarxes socials.
Des d’aquí volem agrair la confiança que va depositar amb nosaltres la Xarxa de Bones Pràctiques per reconèixer el nostre treball i esforç per fer unes bones pràctiques 2.0. a la nostra classe de quart b al curs 2011/2012 i us assegurem que continuarem treballant molt al llarg del curs amb moltes ganes i il-lusió!
Aquí podeu llegir l’article que ens pubiquen a la web de Buenas PràcTICas 2.0.