divendres, 22 de febrer de 2013

Google Drive. Primers Auxilis.

Bon dia a tothom!

A continuació us vaig a deixar uns "primers auxilis" per començar a utilitzar l'aplicació del Google Drive (antic Google Docs). Primer de tot, aquí us presento un vídeo on ens explica de forma genial les característiques i utilitats que té el Google Drive.
Vinga, heu de visualitzar-ho que no arriba ni a 3 minuts de duració...
Una vegada hem vist aquest vídeo ja sabem amb quina eina ens trobem al davant. Així que ara anem a indicar els passos per tal d'utilitzar Google Drive. Primer de tot, per accedir al Drive tenim dues opcions:
Logotip
 • Cercar Google Drive al cercador de Google
 • Sí utilitzem l'explorador d'Internet Google Chrome ens sortirà directament.
A més, recordeu que a dalt de la pantalla de Google, quan accedim al nostre compter sempre ens surt aquestes opcions:Molt bé! Una vegada hem accedit a Google Drive hem d'escriure les nostres dades del compter de Gmail, és a dir, nom de correu electrònic i contrasenya. 


Una vegada accedim ens sortirà la següent pantalla:Ja estem dintre de Google Drive. Com que la nostra tasca és crear un document i compartir-lo, anem a indicar com hem d'arribar fins aquí. Tranquils nois, perquè és molt fàcil!

Hem de fer clic al damunt de l'etiqueta vermella, a la part dreta superior de la pantalla que ens diu "Crea" i a continuació clicar a "Document"


Molt bé! Ja hem creat un document. A tothom li ha sortit aquesta imatge:


Ara canviarem el títol del nostre document. Si us fixeu, el tenim a dalt de la pantalla a la part esquerra, i automàticament ens diu "Document sense títol". Fem clic al damunt i escrivim el nostre títol del document.Ara ja podem començar a editar el nostre document com si es tractara d'un dels nostres softwares que tenim als nostres ordinadors (Oppen Office o Microsoft Word, per exemple).

Per finalitzar, si volem compartir el document amb un altra persona, hem de fer clic a la pestanya de color blau que trobem a la part superior dreta i s'anomena "Compartir".


Al fer clic a compartir ens sortirà aquesta imatge:


Aquí, a la part de sota de la pantalla on ens indica "afegir a persones" hem d'escriure els correus electrònics d'aquelles persones que ens interessa compartir el document amb elles.

Ara sols hem d'esperar a que els destinataris accepten la invitació al nostre document i... ja podem començar a treballar !!!!! Vinga, molts ànims amics, aquesta aplicació és molt senzilla d'utilitzar i li podem treure un gran partit a la nostra aula!!!

Héctor

8 comentaris:

 1. M'agrada molt el Drive, és molt divertit!

  ResponElimina
 2. Molt bé Héctor si que saps explicar això del "GOOGLE DRIVE"!!!!!!!!!!!!!!!

  Ouiam

  ResponElimina
 3. Gràcies Héctor per pusar les instruccions del Google drive


  Sarah

  ResponElimina
 4. Héctor esta molt bé explicat lo que as fet.

  Luis Garcia Caballero.

  ResponElimina
 5. Hèctor aquesta aplicació és molt xula, pero qui no tingui gmail no la pot utilitzar

  Amalia

  ResponElimina
 6. Mol be hector el tutorial i el video
  to explica tot mol be.

  Marcos

  ResponElimina
 7. Molt bé Hèctor es molt xulo.

  Zaid

  ResponElimina
 8. Gràcies per les felicitacions, benvolguts alumnes!
  Ara ja sabeu que no tenim cap excusa i ja podem fer servir el Drive en tot moment!

  Héctor!

  ResponElimina