dimarts, 7 de maig del 2013

La festa sorpresa d'aniversari de l'Héctor

Bona tarda a tothom!

Avui us volia donar les gràcies per la festa sorpresa tota la classe em va preparar ahir pel meu 27 aniversari, moltes gràcies!!!!

Per a aquells que no hi eren, us he d'explicar que ahir els 29 alumnes de la classe de 5èB em van fer una gran sorpresa i jo no em vaig adonar en cap moment de tota la trama que hi havia darrera de mi!!!

Per començar, com que el meu aniversari és el 5 de maig i era diumenge, vam quedar en que faríem un esmorzar el dilluns per celebrar-ho. Així que vaig portar un munt de barres de pa i embotit i tothom es va menjar el seu entrepà al seu gust, acompanyat de sucs diversos i uns ous de xocolata. Aquí us deixo unes imatges de l'esmorzar:



L'esmorzar va anar molt bé i l'únic que em va estranyar va ser que cap alumne va voler repetir l'entrepà, què estrany, no? Sempre tothom té molta fam i està atent per repetir de suc, xocolata, entrepans... però no, ningú volia repetir. En fi, vaig pensar que l'esmorzar havia quedat ben complidet i tots estaven ben fartets. Però no, no era així...

A les 11,30 hores, després del pati, Raúl, el nostre mestre d'Educació Física, va vindre a pels alumnes per marxar al gimnàs a fer classe, i clar, aquí estaven tots "compinxats" i allà em van preparar la festa sorpresa. Allà per les 12 hores, la Sara (molt bé amb el paper d'actriu) em va vindre a buscar per comentar-me que l'Aaron s'havia fet mal al turmell i que baixara ràpid per trucar a casa seva. I aquí va estar la sorpresa. Al baixar, veure a l'Aaron a la porta del gimnàs i entrar amb ell.... 
Sorpresaaa!!!! Tenia una super taula amb un munt de menjar al pica-pica i moltes begudes, tot el gimnàs adornat, uns pastissos amb els nombres 2 i 7 i a més a més, un munt de regals!!
Aquí teniu les imatges de la festa del gimnàs:



En fi... què més es pot demanar?

Jo crec que no es pot demanar més, sóc molt afortunat de tenir una classe com la vostra amb 29 alumnes tan grans i genials com vosaltres (i com no, també amb les seves famílies al darrera), així que sols us pot donar les GRÀCIES a tothom!!! 
Vosaltres vau fer que l'aniversari dels 27 anys el recorde sempre i us porte a tots al meu pensament!!! Gràcies!!!!

Héctor

6 comentaris:

  1. Héctor nosaltres també ens ho vam pasar molt bé sobretot preparant-ho i tenin compte de que no en sentisis per les escales mentre parlavem...

    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura!
      Ja imagine que s'ho haureu passat molt bé preparant la festa... així com al mateix temps que fem classe i tots els alumnes sabeu que la festa estava en marxa... pillinesss!!!

      Bona nit! Ens veiem demà!

      Héctor

      Elimina
    2. Si, ens o vam pasar molt be i segur que no te la esperaves la festa.
      Felicitats

      Elimina
  2. Per molts anys, Héctor!!!

    Anna

    ResponElimina
  3. Si ens o vam pasar molt be i segur que no te la esperaves la festa



    JORDI

    ResponElimina
  4. Hector espero que t'agradi molt la festa sorpresa que t'hem preparat

    felicitats!!!!!!!

    IRATXE MEDINA MANEIRO

    ResponElimina