dissabte, 22 de juny del 2013

Final de Curs 2012/2013

Bon dia ticotazos!!

Bé, després d'un dia tan emocionant com el d'ahir, divendres 21 de juny, últim dia de classe de 5è i a més a més últim dia d'escola i classe amb vosaltres, he de dir que estic molt content d'haver-me trobat en el vostre camí i sempre tindré molt bon record de tots vosaltres, tant els alumnes com les vostres famílies, i com no, de l'escola Antoni Torroja i Miret de Vila-seca.

Finalment ahir em vau fer una bona sorpresa!! I es que ja vam quedar en que amb la festa del meu aniversari ja havíeu complit massa i no calia fer més festes sorpresa!!! Així que us he d'agrair els vostres regals i complements que m'haveu fet, el quadre de segur que el penjo a la nova escola de València!!!! Aquí us deixo la foto que ens vam fer ahir...

Classe de 5è B. Curs 2012-2013

I res més, l'etapa de Ticotazos ha finalitzat.... I ja sabeu que sempre parlem que el temps passa molt ràpid, oi? Que s'ha d'aprofitar tot el temps al màxim!! I que sense adonar-se'n ens hem clavat ja a la classe de 6è... que fort!!! Així que aprofitar i felicitar a tothom pel treball fet aquests 2 anys i sobretot aquest últim curs. Hem realitzat un munt d'experiències 2.0 a la xarxa, hem treballat en projectes col·laboratius amb altres escoles, amb els nostres companys al mateix temps cadascú a casa seva amb el Google, hem fet vídeos i àudios, històries multimèdia, entrevistes, la ràdio, cents d'activitats al bloc per treballar a l'aula i a casa.... i de segur que em deixo moltes coses més!!!

Aquesta última setmana hem anat molt liats a la classe amb les feines finals, els acomiadaments, tots sabíeu que tenia el "gran examen" a la universitat també.... i per aquest motiu hem treballat poc al bloc, però ara ja sabeu que tot el que es diu aquí es queda aquí, i per tant, podrem accedir sempre al bloc de Ticotazos per recordar tots aquells moments i fets que hem realitzat al llarg d'aquest curs 2012-2013.

I res més, amics.... Espero i us desitjo que passeu unes molt bones vacances aquest estiu, que gaudiu molt del temps lliure, descanseu molt i agafeu moltes forces per a treballar de valent el pròxim curs a la classe de 6è, mare meua, els grans de l'escola ja!!!!

Una abraçada molt gran! El vostre mestre valencià us trobarà molt a faltar!!

Héctor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada